Pažangi „Samsung“ oras oras sistema namų šildymui ir vėsinimui

Prieš gerą dešimtmetį Lietuvoje niekas nebūtų pagalvoję, kad namus galima apšildyti kondicionieriumi. Net jei ir galima – niekas mūsų nebūtų patikėję, kad toks būdas taupus ir patogus. Šiandieną, pasikeitus technologijoms oras oras sistema tampa gera išeitis, kai norima apšildyti nedidelį pastatą, sodo namą, verslo patalpas.

Oras oras sistema veikia kondicionieriaus principu, ima orą iš lauko ir sušildytą atiduoda patalpai arba vėsina. Kondicionieriai taip patobulėjo, kad gyventojams nemaišo jų veikimo metu skleidžiamas garsas, nes jo beveik nėra. Jie greitai įšildo patalpą, reguliuojami išmaniaisiais įrenginiais, neužimantys daug vietos. Tai tik kelios savybės, dėl kurių oras oras sistemos vis plačiau naudojamos apšildymui.

Apžvelgsime labai geros kokybės „Samsung“ kondicionierius ir sužinosime apie juose įdiegtas naujausias technologijas.

Oras oras sistema „Samsung Wind-Free NORDIC PRM“

Gerai žinomas „Samsung“ prekės ženklas gamina ne tik išskirtinės kokybės buities prietaisus, bet ir šilumos siurblius oras oras. Šie siurbliai pasižymi tuo, kad efektyviai veikia, lauke esant -30 laipsnių šalčio. Lietuvoje tokio šaltuko beveik nebūna, tačiau mums aktualu, kad siurblys būtų efektyvus -20 °C, todėl „Wind-Free NORDIC PRM“ oras oras sistema galima visiškai pasitikėti.

Skaityti toliau: Pažangi „Samsung“ oras oras sistema namų šildymui ir vėsinimui

Kurkime savo grožio puoselėjimo ritualus

Kaip galima kurti savo grožio puoselėjimo ritualus?

Grožis yra labai svarbus kiekvienam iš mūsų. Be jokios abejonės, vieni juo rūpinamės daugiau, kiti kiek mažiau. Tačiau, kad ir kaip ten bebūtų, norime atrodyti simpatiškai, ypatingai tuomet, kai esame viešoje erdvėje. Be jokios abejonės, verta pripažinti tai, kad grožio puoselėjimo ritualų yra tikrai ne vienas. Pirmiausia, svarbu maitinti odą ir suteikti jai gyvybės vandens dėka. Tačiau, kaip suteikti jai spindesio, švelnumo ir elastingumo. Tai leidžia padaryti įvairi sesderma kosmetika. Verta pripažinti tai, kad jos pasirinkimas yra labai individualus procesas. Oda yra skirstoma į tris galimus tipus: sausa, riebi arba mišri. Taigi, pastarasis tipas ir lemia tai, kokią kosmetiką yra paranku naudoti, kad būtų galima paslėpti trūkumus ir paryškinti privalumus. Žinoma, vieno kremo šiuo atveju tikrai nepakaks. Svarbu ir tai, kad reguleriai būtų naudojami prausikliai, tonikai, makiažo valikliai, maitinančios veido kaukės, šveitikliai ar pan. Be jokios abejonės, kūno odai puoselėti labai padeda masažai ir kitos spa procedūros.

Skaityti toliau: Kurkime savo grožio puoselėjimo ritualus

Sienų dekoracijų mados 2022 metais

2021-ieji apskritai buvo pasaulinio prisitaikymo prie naujos normos – sedėjimo namuose era. Tai labai paveikė daugelio namų savininkų paveikslų pasirinkimą. Daugelis griebėsi gamtos nuotraukų ant drobės, kaip priemonę įnešti gamtą į patalpas ir patirti raminamąjį lauko poveikį, kad atremtų vienatvę, kurią sukelia privalomas izoliacija namuose. 2021 m. taip pat sugrįžo senos meno tendencijos, pvz., galerijų sienos, drobės spaudiniai ir abstraktus menas.

Metams artėjant į pabaigą, 2022 m. meno pasauliui žada daug. Namų dekoro entuziastai stebisi, kokios tendencijos išliks, kurių bus atsisakyta, o kurios pakeis, kad atitiktų naujausius skonius ir pageidavimus. Norėdami atsakyti į šiuos klausimus, pateikiame keletą meno tendencijų, kurių tikimasi 2022 m.

Metalo atspaudai

Nors drobė ir popierius šimtmečius buvo dažniausiai naudojamos meno priemonės, naujausios technologijos leido spausdinti aukštos kokybės meno kūrinius ant aliuminio lakštų. Spausdinimo procesas nėra panašus į tai, kaip spausdintuvai gamina vaizdus ant popieriaus ir drobės. Metalo spausdinimas apima specialių chromatinių dažų įpurškimą tiesiai į aliuminio lakštų polimerinę dangą, naudojant šilumą ir slėgį. Tada gautas metalinis sienų menas yra labai patvarus. Be to, dažai sukuria gyvą vaizdą su išskirtiniu gyliu, spalvų kokybe ir šviesumu. Būtent tokio dekoro reikia šiuolaikiniams namams. Kiti išskirtiniai metalo spaudinių pranašumai yra šie:

· Jiems nereikia stiklo virš jų ar rėmo aplink juos apsaugai.

· Jie gali labai atlaikyti vandens poveikį nepažeisti.

· Jie atsparūs įbrėžimams.

· Jie yra lengvi, todėl juos lengva pakabinti .

· Jų tvirta konstrukcija apsaugo nuo žalos, jei jie netyčia nukrito iš aukščio.

Dėl savo patvarumo metalinis sienų menas kainuoja šiek tiek daugiau nei kitų rūšių sienų menas. Tačiau pirmiau minėti pranašumai gali būti pakankama priežastis 2022 m. įsigyti metalinių sienų dirbinių biurui ar namams.

Skaityti toliau: Sienų dekoracijų mados 2022 metais