10 geriausių kūdikių produktų naujiems tėvams

Kūdikių dušo dovanos Jei esate pakviesti į kūdikio sutiktuves, nepanikuokite! Neprivalote kam nors pirkti brangios dovanos vien dėl to, kad jie susilaukė kūdikio. Galite būti kūrybingi ir sugalvoti puikių idėjų. Galite iškepti būsimiems tėvams tortą ar sausainių arba pagaminti jiems nuotraukų albumą su jų nuotraukomis iš jaunystės. Taip pat galite nusivesti juos į parką ar pasivaikščioti ir padaryti keletą jų nuotraukų su kūdikiu. Tai nebūtinai turi kainuoti didžiulius pinigus, kad parodytumėte, jog esate dėkingi už naują šeimos narį. Jei norite nupirkti ir dovaną, visada galite pasirinkti ką nors, ką kūdikis galės naudoti ar dėvėti. Galite nupirkti kūdikių drabužėlių, barškučių, kramtukų ar kūdikių knygų. Nė vienas iš šių dalykų nėra brangus, tačiau tai yra apgalvotos dovanos, kurios bus įvertintos. Kiek atprastukės gali kainuoti?

KūdikiaiGeras vežimėlis Daugeliui tėvų vaikiškas vežimėlis yra vienas svarbiausių daiktų, kai jų kūdikiai yra naujagimiai. Turėdami naują kūdikį namuose, daug kur būsite lauke. Lankysite draugus ir šeimą, eisite į parką, vaikščiosite po apylinkes – kai turite kūdikį, yra daugybė vietų, į kurias galima nueiti. Jei ketinate daug vaikščioti su kūdikiu, būtina investuoti į gerą vežimėlį. Jei įsigysite prastos kokybės vežimėlį, jis gali tarnauti neilgai. Be to, jis nebus labai naudingas – pigus modelis nėra tas vežimėlis, kurį galėsite naudoti ilgesniems pasivaikščiojimams gamtoje ar paplūdimyje. Nuo pat pradžių norėsite investuoti į aukštos kokybės vežimėlį. Tokiu būdu galėsite jį naudoti ilgai ir jis tarnaus daugelį metų. Geriausi rinkoje yra "Pepple" ir "Quinny" prekių ženklai. Šių vežimėlių kainos skiriasi, todėl apsipirkite ir raskite geriausią pasiūlymą.

Skaityti toliau: 10 geriausių kūdikių produktų naujiems tėvams

10 lieknėjimo arbatų, kurias išbandykite, kad būtumėte sveikesni!

Oolong arbata

Oolong arbata yra kiniška arbata, kuri, kaip įrodyta, padeda deginti riebalus ir mažina apetitą. Atlikus tyrimą su žiurkėmis, oolong arbata sumažino jų cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje, todėl tai puikus pasirinkimas diabetu sergantiems žmonėms. Toliau minėtose žaliojoje ir juodojoje arbatoje taip pat yra katechinų, tačiau oolong arbata turi daugiau kofeino nei žalioji ar juodoji arbatos. Tai gali padėti numesti daugiau svorio, jei vartojate daug kofeino. Oolong arbatoje taip pat gausu antioksidantų, kurie gali apsaugoti jūsų organizmą nuo oksidacinio streso, palaikyti sveiką imuninę sistemą ir pagerinti odos būklę. Liekninanti arbata ir rinkos naujovės.

Žalioji arbata

BodylinesŽalioji arbata yra populiarus pasirinkimas lieknėjant, nes joje yra daug antioksidantų ir katechinų, kurie padeda skatinti medžiagų apykaitą, deginti riebalus ir mažinti apetitą. Joje taip pat gausu flavonoidų, kurie gali sumažinti diabeto ir širdies ligų riziką. Žalioji arbata turi mažiau kalorijų nei kitų rūšių arbata, tačiau svarbu ją gerti be pridėtinio cukraus. Kelių puodelių žaliosios arbatos per dieną turėtų pakakti, kad pamatytumėte rezultatus, tačiau geriausia ją gerti kartu su sveika mityba ir reguliariais fiziniais pratimais. Žalioji arbata turi daugybę kitų sveikatai naudingų savybių, todėl tai puikus pasirinkimas įvairaus amžiaus žmonėms. Žaliojoje arbatoje taip pat gausu polifenolių, kurie, didindami kraujo pritekėjimą į kasą, gali užkirsti kelią 2 tipo diabetui. Ji taip pat gali padėti sumažinti cholesterolio kiekį ir kraujospūdį.

Skaityti toliau: 10 lieknėjimo arbatų, kurias išbandykite, kad būtumėte sveikesni!