Verslo patalpos nuomai Kaune ar biuro įsigijimas?

Pradėti verslą – jaudinanti, tačiau gana sudėtinga užduotis, kiekviename etape reikalaujanti racionaliai pagrįstų sprendimų. Itin aktualus klausimas – verslo patalpos. Šiuo atveju galimi keli variantai: patalpų įsigijimas arba patalpos nuomai Kaune, Vilniuje ar kitame pasirinktame mieste. Abu sprendimai turi savų privalumų ir trūkumų, todėl neskubėkite, neįvertinę visų „už“ ir „prieš“.

Jei galvojate pirkti patalpas

Sutarties pasirašymasNuosavos patalpos verslui ir jums priklausantis biuras yra praktiškas ir patogus pasirinkimas tuomet, kai jūsų vykdoma veikla yra pelninga, esate tikri dėl savo stabilumo, norite ilgą laiką dirbti jums patogiausioje miesto vietoje ir galite investuoti į ilgalaikius sprendimus. Būtent ilgalaikiškumas čia atlieka patį svarbiausią vaidmenį, kadangi perkant nuosavas patalpas teks sumokėti gana didelę sumą pinigų. Jei esate tikri, kad ši suma laikui bėgant atsipirks, kad po metų ar kelių nenorėsite keltis į kitą miesto mikrorajoną, tuomet išsirinkite jums (ir jūsų kolektyvui) patogiausias patalpas ir jas pirkite. Nepamirškite, kad dar turėsite galvoti apie jų įrengimą, neretu atveju – investuoti į biuro atnaujinimą. Be to, nors galėsite mėgautis savarankiškumu ir žinoti, kad jūsų verslo vieta priklauso tik jums, laikui bėgant gali kilti tam tikrų sunkumų, pvz., jei jūsų verslas prasiplėstų ir jums būtų reikalingos didesnės biuro patalpos.

Jei galvojate apie patalpų nuomą

Skaityti toliau: Verslo patalpos nuomai Kaune ar biuro įsigijimas?

Paskutinės supirktos mašinos

Tokios įmonės kaip auto supirkimas Kaune tikrai galėtų papasakoti labai įdomių istorijų, kaip pavyko supirkti keistas mašinas. Kalbiname vieną automobilių supirkimo įmonės atstovą ir klausiame, kokias paskutines auto priemones šiandien teko supirkti.

Iškart po auto įvykio magistralėje

Supirkimo paslaugos LietuvojeKaip sako meistras, dažniausiai superkame automobilius, kurie yra paimami tiesiai po auto įvykio. Visokių mašinų būna, bet šitų pasitaiko būtent mūsų įmonei dažniau. Tad ir šiandien viena paskutinių supirktų automobilių – gerokai sumaitota „Volvo“, kuri pateko į keistą auto įvykį. Vyrukas nepastebėjo, kad priekyje prie perėjos stabtelėjo „Renault“ automobilis, nes tuo metu ieškojo žemėlapyje kelio. Kai pamatė mašiną, stabdė, bet tai nepadėjo – smūgis buvo galingas ir netikėtas. Iš mašinos beveik nieko neliko ir, laimei, vyrukas liko sveikas, beveik be sužalojimų. Kitos mašinos vairuotojas taip pat liko sveikas. Vyrukas nusprendė iškart atsisveikinti su „Volvo“. Kaip pats sakė – nors ir mėgsta šią mašiną, bet ji tarsi nelaimes neša – nuolat patenka su ja į visokius eismo įvykius. Todėl nutarė jos tiesiog atsisakyti. Išsikvietė auto supirkėjus ir šie tiesiog nuo kelio paėmė mašiną. Už ją vyrukas gavo 300 eurų.

Žmona su vyru nepasidalijo

Skaityti toliau: Paskutinės supirktos mašinos